Home > News > Trade Show > The Most Asked Questions in Sh.....
Latest News

The advantages of APEX UV Printer

How to choose 60*90cm UV printer?

APEX RH series printer can print on uneven surface

APEX N4060/N6090 high precision printing machine

CAN YOU PRINT 0-75CM HEIGHT MATERIALS? YES WE CAN!

APEX the top brand of UV&DTG printers

Customers tell you why choose APEX

Your best printing solution---APEX digital printing machine UV printer

What is UV Printing?   UV printing  is a form of digital printing that uses ultra-violet lights to dry or cure ink as it is printed.As the printer dis...

How fast the Newest APEX NDTG6090B printer works?

In order to match client's high request for the textile printer,APEX team has updated a new directly flatbed printer---NDTG6090B recently,which equipp...

3D embossed UV printing,the best Braille solutions

Meet APEX at APPP EXPO SHANGHAI 2019

2019 Microtec Chinese Spring Festival Holiday

Microtec Invitation to Mexico IMPRESION 2019

Hello Everyone! APEX has opened up a SEPARATE Youtube Channel

Functions Comparison of APEX TX series and N series and UV series

Functions Comparison of APEX TX series and N series and UV series Items\Model No. UV Series UV4060/UV6090 N Se...

UP to 30%, APEX Annual Super September Discount Season

How to choose an ideal DTG Printer?

Tks for visiting Apex at ISA 2016

Same Structure means Same UV Printer? Absolutely not!

How to choose UV Printer?

Catalog
Catalog
Factory Tour
Factory Tour
Factory Tour
Factory Tour
Video Guide
Video Guide
Heat Press
Heat Press
For Sublimation Blanks
For Sublimation Blanks

News

The Most Asked Questions in Shanghai APPP Expo in March, 2018

Microtec Technology Co.,Ltd(APEX) joined Shanghai APPP Expo on 28th to 31st,March, 2018 and show our hot selling machine UV printer UV4060 and Direct to Garment printer DTG6090. Except for price, below are the most asked questions from domestic and overseas customers.

1. What is the maximum printing size?
Answer: APEX have desktop UV printers and large format UV printer. Currently our smallest model is UV4060(Maximum printing size:40*60cm)and largest model is UV2513(Maximum printing size 250*130cm),other maximum printing size of models are 60*90cm, 71*100cm, 160*100cm.

2. What is the printer head of machine?
Answer: For desktop model, APEX use EPSON DX5 printer head, because it has excellent printing accuracy especially for small objects printing.
For large format model, APEX use Toshiba CE4 printer head, due to its fast speed printing so it is suitable for industrial batch production.

3. Do the machine use UV LED or other lamp? What is the UV LED lifetime? Can its brightness be adjusted?
Answer: APEX all UV printers use UV LED, the UV LED can use around 3000 hours. And its brightness can be adjusted according to customer request.


4. What is the maximum printing distance for UV4060?
Answer: 14cm

5. Can UV4060 print on bottles, balls or other curved items?
Answer: Yes, APEX have customized trays for bottles or balls. Pens etc. Our UV4060 or UV6090 can print flatbed items and curved items well.

6. Do UV4060 adjust height automatically?
Answer: Yes, all APEX UV printer have sensor and adjust height automatically


7. What is color for UV4060? Can it print varnish oil?
Answer: APEX UV4060 has 8 colors, including CMYKWWWW. It can support print varnish oil.

8. What is the printing speed of UV4060?
Answer: It takes 180s to print A4 area based on 720*720dpi

9. How many T-shirts you can print at one pass by DTG6090?
Answer: APEX DTG6090 can print 2pcs or 4pcs at one time. We have 2 big plates and 4 small plates for customer option.

10. What is warranty of machine?
Answer: APEX all machine have one year warranty except for printer head.