Thuis > Ondersteuning > Probleemoplossing

Probleemoplossing

1. Hoe een reiniging en test te doen?

ANS: Schoon en Test: https://youtu.be/w_bjd4uEmRg

 

2. Hoe het reinigen printkop met een doek?

ANS: Reinig het oppervlak van de printkop met een doek: https://youtu.be/t7TBtY-f5Vk

 

3. Hoe om inkt te trekken uit dempers?

ANS: Trek inkt met spuit uit demper: https://youtu.be/SbnXa1iDvpI

 

4. Hoe om te wisselen de dempers?

ANS: Exchange de dempers: https://youtu.be/3kkV7ye22js

 

5. Hoe om lucht te trekken in de printkop hole om inkt uit te maken?

ANS: Push lucht in printer hoofd gat: https://youtu.be/kf7783erizs

 

6. Hoe naar de oorsprong te resetten?

ANS: Reset herkomst: https://youtu.be/FiSzEO3TP1A

 

7. Hoe om inkt te trekken uit de dop top?

ANS:  Trek inkt van de dop: https://youtu.be/Ypl2BeJRan0

 

8. Hoe de kap boven aan te passen?

ANS: Pas de dop om volledig te dekken de printkop: https://youtu.be/j0qY8yDjRaU

 

9. Hoe kan ik een nieuwe printkop installeren?

ANS: Re installeert de printer hoofd: https://youtu.be/n-C8SsEbXKA

 

10. Hoe de dop top veranderen?

ANS: Verander de dop top: https://youtu.be/hkUTN3R7xrs

 

 

 

 

 

 

11: De afdruksnelheid is niet normaal: Too snel of te langzaam

ANS: 1. Kies de MENU-knop op de bedieningspaneel, dan vinden de optie para. Download para setting. Als probleem is niet opgelost, neem dan opnieuw installeren van de driver.

 

12: afdruk is niet duidelijk.

ANS: 1.Reinig + test, doe een spuitkanaaltjescontrole.

    2.please controle tussen het mondstuk en glas platform afstand of is rond 2 mm.

    3. Controleer de printkop of volledige dekking de dop top.

 

13: Photoprint software werkt niet.

ANS: 1.Please controleer de handleiding om bevestigen elke stappen volgt de

     instructie of niet.

    2.please controleer de poortinstelling indien correct is of niet:  127.0.0.1

    3.Please controleren of de software in de on-line-status,(Dongle & amp; USB moet                      aangesloten)

 

14: Nozzle controle is goed, maar kan niet afbeelding afdrukken.

ANS: 1. Controleer of de ingenieur instelling juist is.(verwijzen wij u naar de instructie pagina 38)

2.Mediaformaat controle,UV4060 hoeven ingesteld op 40 * 60 cm, hoeft UV6090 set  60 * 90 cm.

3.Bevestig de bestuurder normale arbeidstijd

15: Sommige kleur kan niet printen.

ANS: 1. Reinig + test, spuitkanaaltjescontrole eerst.

     2. Trek inkt met spuit uit demper, schoon + testen

     3. Trek de inkt uit de dop top om te controleren of er geen druk.

     4. Als het gemakkelijk om inkt te trekken uit de buis, past u de kap boven naar  geheel betrekking hebben op de printkop.

 

16: UV-ventilator niet meer werkt

ANS: 1. Controleer of de UV-fan connector macht is OK of niet .

     2. Controleer de UV fan voedingsspanning als normaal.

     3. Controleer de UV fan voedingsadapter board relais als is   normaal.

 

 

17: UV-LED-licht stoppen met werken.

ANS: 1.UV licht voltage voeding als gewoonlijk.

     2.UV licht boord als goed werkt controle.

 

18: Kan het afdrukken niet te doen, daar geen inkt afdrukken.

ANS: 1.Printer head board & amp; belangrijkste board & amp; de kabel als het goed aansluit.

     2.printer head board & amp; moederbord als het goed werkt.

     3. Als de kabel alle poort spanning.

19: De UV inkt is niet uitgehard.

ANS: Pas de UV helderheid eerste.

     Als er nog steeds niet genezen, kijk dan op de UV-LED.